DE GASTRONOMISCHE BARBECUE!

Niets trekt meer dan de gloed en geur van brandend hout vermengd met die van een goed stuks vis of vlees.
Met grote regelmaat word ik gevraagd om een spareribs avond te verzorgen waarbij de gasten zich tegoed kunnen doen aan een heerlijk en eerlijk stuk vlees van lokale bodem. Of wat dacht u van een saté avond met super malse kip-, lams-, geiten- en/of ossenhaas saté, een topper van Eten van Arie! Hierbij serveer ik ook diverse soorten huisgemaakte sauzen, salades en alles wat nodig is om er een compleet verzorgde barbecue van te maken.
Ook de liefhebber van vis of groente van de barbecue komt bij Eten van Arie aan zijn trekken. Denk hierbij eens aan mooie op de barbecue gerookte zalm of wat dacht u van makreel met geroosterde groenten zoals asperges, paddenstoelen en paprika of welke groente uw voorkeur heeft.
Lekker, duurzaam en biologisch eten hoeft niet moeilijk te zijn dus neem u gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.