Arie op Locatie!

Met grote regelmaat word ik gevraagd om voor kleine of grote groepen te koken op locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld thuis gezellig met vrienden of familie genieten van een verfijnd diner, terwijl ik u alles uit handen neem.
Het uitgangspunt hierbij is om u zoveel mogelijk te ont stressen en ervoor te zorgen dat u een geslaagde middag of avond heeft met uw gasten. Ik neem u alle zorg uit handen van boodschappen doen tot en met de afwas en het schoon achterlaten van uw keuken.
Ook bij dit concept kom ik graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en budget in kaart te brengen. Zo is ook gelijk duidelijk wat er in uw keuken mogelijk is en wat ik eventueel nog aan apparatuur mee kan nemen.
Of het nu een late middagborrel is met super smakelijke hapjes en drankjes of dat u kiest voor een uitgebreid diner is met vis, vlees of vegetarische gerechten … de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Neem gerust contact met mij op en we maken er iets moois van.